*


All times are UTC + 1 hour



Post new topic Reply to topic
 [ 9 posts ] 
Author Message
 Post subject: Quick release harness that works with Dynabar?
PostPosted: Thu Mar 22, 2012 2:48 am 
Offline
Medium Poster

Joined: Thu Mar 22, 2012 1:16 am
Posts: 57
I'm looking for a quick release seat harness that works with the dynabar hook. I'm tired of spending so much time attaching my dynabar to the harness.

Any ideas?


{ SHARE_ON_FACEBOOK } { SHARE_ON_TWITTER } { SHARE_ON_ORKUT } { SHARE_ON_DIGG } { SHARE_ON_MYSPACE } { SHARE_ON_DELICIOUS }
Top
Profile
 Post subject: Re: Quick release harness that works with Dynabar?
PostPosted: Thu Mar 22, 2012 5:02 pm 
Offline
Frequent Poster
User avatar

Joined: Thu Jan 28, 2010 9:27 am
Posts: 225
Location: Rome
All harnesses work with DYNABAR.
If you don't have belt hooks or you have QR spreader bar use this product we produce:
http://www.jaystore.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=71&category_id=12&option=com_virtuemart&Itemid=61&vmcchk=1&Itemid=61
If you need more detailed support please write email to support@jaystore.eu or write more details here and attch pictures.


Top
Profile
 Post subject: Re: Quick release harness that works with Dynabar?
PostPosted: Thu Mar 22, 2012 10:09 pm 
Offline
Medium Poster

Joined: Thu Apr 10, 2008 10:13 am
Posts: 181
I use the Ocean Rodeo 'seat' harness with the Dynabar for riding my surfboard and TT and love it!

Regards,
Ian


Top
Profile
 Post subject: Re: Quick release harness that works with Dynabar?
PostPosted: Fri Mar 23, 2012 12:53 am 
Offline
Medium Poster

Joined: Thu Mar 22, 2012 1:16 am
Posts: 57
jaystore wrote:
All harnesses work with DYNABAR.
If you don't have belt hooks or you have QR spreader bar use this product we produce:
http://www.jaystore.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=71&category_id=12&option=com_virtuemart&Itemid=61&vmcchk=1&Itemid=61
If you need more detailed support please write email to support@jaystore.eu or write more details here and attch pictures.


This is exactly what I needed. That was the last issue I had with my dynabar.

Thanks!


Top
Profile
 Post subject: Re: Quick release harness that works with Dynabar?
PostPosted: Fri Mar 23, 2012 1:15 am 
Offline
Medium Poster

Joined: Thu Mar 22, 2012 1:16 am
Posts: 57
jaystore wrote:
All harnesses work with DYNABAR.
If you don't have belt hooks or you have QR spreader bar use this product we produce:
http://www.jaystore.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=71&category_id=12&option=com_virtuemart&Itemid=61&vmcchk=1&Itemid=61
If you need more detailed support please write email to support@jaystore.eu or write more details here and attch pictures.


Does this product work with the new Dynabar V7?


Top
Profile
 Post subject: Re: Quick release harness that works with Dynabar?
PostPosted: Fri Mar 23, 2012 8:27 am 
Offline
Frequent Poster
User avatar

Joined: Thu Jan 28, 2010 9:27 am
Posts: 225
Location: Rome
diogovilla wrote:
jaystore wrote:
All harnesses work with DYNABAR.
If you don't have belt hooks or you have QR spreader bar use this product we produce:
http://www.jaystore.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=71&category_id=12&option=com_virtuemart&Itemid=61&vmcchk=1&Itemid=61
If you need more detailed support please write email to support@jaystore.eu or write more details here and attch pictures.


Does this product work with the new Dynabar V7?


Yes, you can use belt hooks on V5-V6-V7 and sliders on V6-V7.


Top
Profile
 Post subject: Re: Quick release harness that works with Dynabar?
PostPosted: Wed Sep 12, 2012 12:18 am 
Offline
Medium Poster

Joined: Thu Mar 22, 2012 1:16 am
Posts: 57
I just tried to buy the Dynabar V7 and the Hook Belt and they seems unavailable at the Jay website. Is that correct?


Top
Profile
 Post subject: Re: Quick release harness that works with Dynabar?
PostPosted: Wed Sep 12, 2012 5:46 am 
Offline
Frequent Poster
User avatar

Joined: Thu Jan 28, 2010 9:27 am
Posts: 225
Location: Rome
diogovilla wrote:
I just tried to buy the Dynabar V7 and the Hook Belt and they seems unavailable at the Jay website. Is that correct?

The new hook for belt will be in stock for the end of September.
DYNABAR XT harness will be available too, it includes hook belt :thumb:


Attachments:
DYNABAR XT harness.jpg
DYNABAR XT harness.jpg [ 288.1 KIB | Viewed 919 times ]
loop (1).JPG
loop (1).JPG [ 122.98 KIB | Viewed 922 times ]
Top
Profile
 Post subject: Re: Quick release harness that works with Dynabar?
PostPosted: Wed Sep 12, 2012 2:40 pm 
Offline
Medium Poster

Joined: Thu Mar 22, 2012 1:16 am
Posts: 57
I live in Brazil and have someone in Portugal right now. I hope i find another way to buy this...


Top
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic
 [ 9 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot], Gpet78, kitenico and 22 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group