Anonymous wrote:
נתי אני מכיר אותך אתה אחלה גבר אין לי שום כוונה לתקוף אותך זה שאני לא כותב את השם שלי זה רק בגלל תגובות כמו שלכם אני מכבד את הדברים שלך ושל יעל
רק אני מבקש שתיקחו את העיניין ביתר קלות אני לא אכתוב פה יותר בשביל לא להפריע לחופש הביטוי של הסוכנים באתר אני אומר את הדברים באמת מהלב ולהפך זה צריך להדליק מנורה אדומה!! למה אני לא יכול לכתוב מה שאני באמת מרגיש ומה שאני משוכנע שהוא נכון רק בגלל שהדברים לא יפים מה לעשות שיש נוכלים בספורט ובמקום לקבל במה ולהציג את המידע והניסיון שלי אני נתקל בתשובות נגד נחרצות אולי את יעל או נתי קבלתם שירות טוב ממתי ואני שמח מאוד על כך כי זו המטרה ככה זה צריך להיות אבל יש כאלו שלא וזה לא צריך להיות ככה אני לא רוצה שעוד אנשים יפלו בפח אפשר לחזור אחורה ולראות כמה אנשים מתי תקף ואף אחד לא אמר כלום ואני יודע שיש פה אנשים שבשבילם זה כבר אומר את הכל וזו הסיבה שהתערבתי בכלל !!!
אני כותב את הדברים בגלל שצורת הדיבור של מתי פשוט הוציאה אותי מדעתי איך הוא מעז להגיד על אנשים אחרים שהם גנבים שהוא בעצמו הגדול מביניהם!!!!
נתי ויעל אני זוכר את היום שבוא הפורום עלה לאוויר מטרתכם הייתה להביא במה שווה לכולם חבל שאיבדתם את הקו המנחה של הפורום הזה!!
אנא בואו נסיים פה את הדיון שלום לכולכם