לאבי המסכן !!!
כנראה שאני הייתי שם ובמיים ולא אתה , אין לי מושג מי אתה אבל אתה כנראה מאחד הילדים שלא שווים הרבה התיחסות ולכן אני לא אתייחס אליך יותר מרגע זה .
אבל לטובת אלו שקראו את דברי ההבל של אבי וחשבים כמוהו אז קבלו כמה עובדות חדשות .
עם כל הכבוד למי שהעביר לי את הפרטים לא רציתי לפרסם דברים אלה אבל כנראה שאין ברירה .
מסתבר שביום שישי בערב ביום של מקצה חצי הגמר הייתה שיחה ביין שחר מרד בול ו יניב בעקבות חשד שהתעורר אצל השופטים שיניב לא אובייקטיבי בשיפוט שלו כך שכנראה לא רק אני חשתי בזה אלה גם השופטים .
כנראה שלא אני ולא קהל של 100 איש שנכח במקום טעינו .
במקרה כבר קיבלתי עשרות טלפונים של אנשים שכן היו בתחרות והם תומכים בי.
אני הייתי במיים ואני הייתי עם השופטים בהתיעצות , ההחלטה לא באה ללכת לקראתי ,השופטים שאלו את כולם מה הם חושבים ואף אחד מאיתנו לא דרש ביטול של המקצה בכלל לא חשבנו על זה וכששאלתי למה רוצים לבטל אמרו לנו בגלל הרוח , אפילו לישי אמר שהלך לו לא רע והוא גם לא הייה בעד ביטול . אף אחד לא ידע את התוצאות אז חוץ מהשופטים. התגובה הרישמית שלפיה התקיים מקצה נוסף הוא לא התחשבות בי אלה חילוקי דעות של השופטים בנוגע לחוזק הרוח במקצה, חילוקי דעות שיצר יניב אשר שלשה שופטים התנגדו לו ולביטול המקצה בזמן התחרות , שזה הזמן החוקי היחידי ועוד 5 דק' שבו מותר לבטל מקצה
זה שייניב לא ידע את התוצאות לאחר המקצה זה שקר או שבמקרה הוא הלך לעפרי ואמר לו שאני ראשון עמית שני לישי שלישי והוא רביעי . הכל כמעט כמו התוצאות האמיתיות חוץ מזה שעפרי רביעי וזה כדי שהוא לא יתנגד למקצה החוזר שהוא לא חוקי.
היידעתם

השמועה (כנראה שנכונה ) אומרת שהתחרות הייתה תחרות מבחן לכניסה של לישי לנבחרת רד בול העולמי.
אבי כדאי שתגלה מי אתה באמת כי לא היה אחד בחוף התחרות שדיברתי איתו שחשב שכן היה צריך לבטל את המקצה חוץ מיניב
נ.ב
מזל טוב לישי