את אותה הודעה שכתבתי כאן למעלה כתבתי גם בפורום של אלכס (רוזן ומינץ). בדיוק באותן המילים (copy & paste). הודעתי נמחקה תוך 10 דקות.
לאחר מכן פירסמתי את ההודעה הבאה ולתדהמתי גם היא נמחקה.
אני יודע שהרבה ביקורת עברה על דרך הניהול של יניב אבל אני לא חושב שאלכס (או האנשים מאחורי הפורום של רוזן ומינץ) טובים יותר. מה שכן, הם הרבה יותר צבועים.
אני רוצה לשאול למה נמחקה הודעה שכתבתי?
היום בערב פירסמתי הודעה בדבר מערכת ריכוז תחזית מזג-אוויר שכתבתי ומופעלת מאתר "מתחרה" (במרכאות כפולות!). המערכת אמורה לשרת את כלל הגולשים בארץ ללא יוצא דופן.
הודעתי נמחקה רק משום שהזכירה אתר שאינו האתר הנוכחי.
לי (עמית גרין) אין שום אינטרסים כספיים, אני לא סוכן, לא מיני סוכן וגם לא מיקרו סוכן.
אני לא משוייך לאף אחד מהסוכנים, קונה מכולם ומשתדל לחיות עם כולם בשלום (אגב, אין לי טענות כלפי אף אחד).
נראה לי לא צודק ואפילו צביעות למחוק הודעה רק משום שהזכירה את האתר של יניב. לא פעם מתחו כאן אנשים ביקורת על מחיקת ההודעות שיניב מבצע. מסתבר שכאן, מנהל הפורום לא נוקט בשיטות טובות יותר ואפילו הרבה יותר מחמירות (רק הזכרתי שם של אתר "מתחרה").
לצורך העניין, אלכס, אתה בעצמך הפנת לאתר "מתחרה" אחר (kiteforum) לתחזית מז"א שנתי רשם שם. זה בסדר?!?!? ראה קישור מצורף:
http://www.rosen-meents.co.il/Forum/viewtopic.php?t=66 המחיקה שלי נראית לי לא הגיונית, לא מוסרית ונעשתה מתוך שיקולים פסולים.
לדעתי לא היה מקום לבצע צעד שכזה.
מקווה שיתר הגולשים והחברים בפורום מסכימים עם דבריי.