*


All times are UTC + 1 hour



Post new topic Reply to topic
 [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Thu Jul 04, 2002 6:34 pm 
Offline
Very Frequent Poster
User avatar

Joined: Mon Sep 24, 2001 1:00 am
Posts: 29176
Location: World (KF Admin)
So guys,

I played a little bit with the colors of the forum.

You have 4 choices now:

Kiteforum1 (default):
black background
white text
black table
blue table border
blue link color

Kiteforum2:
black background
white text
black table
white table border
yellow link color

Kiteforum3:
black background
white text
black table
red table border
red link color

White Background:
white background
black text
black table
black table border
red link color

to change the colors you have to be registered.
When you register or are registered, you have to go to "edit your preferences" on the tool menu and then at "Board Theme" you can choose the different colors as stated above.

The original and default colors are the Kiteforum1, which every unregistered user will see.

Enjoy !!!

Toby


<font size=-1>[ This Message was edited by: Toby on 2002-07-04 21:08 ]</font>


{ SHARE_ON_FACEBOOK } { SHARE_ON_TWITTER } { SHARE_ON_ORKUT } { SHARE_ON_DIGG } { SHARE_ON_MYSPACE } { SHARE_ON_DELICIOUS }
Top
Profile
 Post subject:
PostPosted: Thu Jul 04, 2002 8:01 pm 
Offline
Rare Poster

Joined: Tue Jun 11, 2002 1:00 am
Posts: 19
Location: Holland
very nice this make's it much more readable ....thx toby

only thing, the pictures should have a transparent backgroud instead of a black one.... just a detail :wink:


Top
Profile
 Post subject:
PostPosted: Thu Jul 04, 2002 8:06 pm 
Offline
Very Frequent Poster
User avatar

Joined: Mon Sep 24, 2001 1:00 am
Posts: 29176
Location: World (KF Admin)
you mean the buttons and the header, right?
too much work at the moment!

Enjoy


Top
Profile
 Post subject:
PostPosted: Thu Jul 04, 2002 8:34 pm 
Offline
Medium Poster

Joined: Tue Jul 02, 2002 1:00 am
Posts: 108
Location: hawaii
Seems that the site isn't using cookies properly, every time I come back I have to relogin.

I have tested it with opera, IE, and mozilla and same results.

you might want to look into it.

: )

Thanks

sz


Top
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic
 [ 4 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot], Google [Bot], lollypop, ThickAir, waterlogged, yomotha and 26 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group