*


All times are UTC + 1 hour



Post new topic Reply to topic
 [ 31 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: Re: go pro black edition
PostPosted: Sun Mar 24, 2013 2:36 am 
Offline
Rare Poster

Joined: Wed Mar 26, 2008 1:42 am
Posts: 40
seems like my camera shuts off way earlier than my gp2. However it is the remote battery that is totally discharged and the cam still has some charge left.


Top
Profile
 Post subject: Re: go pro black edition
PostPosted: Sun Mar 24, 2013 2:42 am 
Offline
Rare Poster

Joined: Wed Mar 26, 2008 1:42 am
Posts: 40
My remote range is not even close to operating the cam when mounted to the kite. I am getting only 20 feet max. I like the narrow angle modes when mounted on the kite strutt and the quality is good, but i have to turn it on and just leave it run till it runs out.
I have captured some good stills from the video kite mounted and will try to post later.


Top
Profile
 Post subject: Re: go pro black edition
PostPosted: Sun Mar 24, 2013 2:47 am 
Offline
Rare Poster

Joined: Wed Mar 26, 2008 1:42 am
Posts: 40
Go Pro Hero 3 kite strut mount in narrow mode.
.
Still frame grabbed from video.


Attachments:
dropping in b.jpg
dropping in b.jpg [ 232.81 KIB | Viewed 730 times ]
Top
Profile
 Post subject: Re: go pro black edition
PostPosted: Mon Mar 25, 2013 11:16 am 
Offline
Rare Poster

Joined: Wed Feb 27, 2013 9:05 pm
Posts: 20
I'm having some issues with the black hero3.

It works perfectly until the wifi is activated and then it randomly shuts itself down and also has frozen the camera.

I have updated the firmware with no improvement. I have a friend who's having some shutdown issues also but I haven't got any details out of him yet.


Top
Profile
 Post subject: Re: go pro black edition
PostPosted: Mon Mar 25, 2013 4:07 pm 
Offline
Very Frequent Poster
User avatar

Joined: Tue Jul 08, 2003 7:06 pm
Posts: 2178
Location: MD
fstdude wrote:
My remote range is not even close to operating the cam when mounted to the kite. I am getting only 20 feet max....

Damn, I was hoping wifi issues were unique.

Can anyone get continued remote operation when kite mounted?


Top
Profile
 Post subject: Re: go pro black edition
PostPosted: Tue Mar 26, 2013 2:19 am 
Offline
Frequent Poster

Joined: Sat May 22, 2010 3:20 am
Posts: 205
I haven't been able to test my remote range again since I got it working again, totally forgot today as I was switching kites.

Was size card is everyone using?
I got the 64 gig one even though there are reports of issues. Just wondering if those who are continuing to have problems are using these cards or smaller ones.

Also are you guys manually putting the downloadable updates onto your camera or letting Java do it for you?
Perhaps you are not unzipping all the content and putting it all in the root menu. Might not be the issue but something to check on.


Top
Profile
 Post subject: Re: go pro black edition
PostPosted: Tue Mar 26, 2013 2:52 am 
Offline
Very Frequent Poster
User avatar

Joined: Sun Jan 02, 2011 11:45 pm
Posts: 1275
Location: Boca Raton, FL
PVITfrumBYRAM wrote:
Was size card is everyone using?
I got the 64 gig one even though there are reports of issues. Just wondering if those who are continuing to have problems are using these cards or smaller ones.


Not aimed directly at you, but lots of people have issues with cards because they buy off-brand crap that isn't the correct speed. 64GB cards are still "big" by today's standards, so a decent one will be fairly expensive... some people try to save money and this unfortunately is not the way to go for video - it can work FINE for photos (unless you have a pro level dslr that can write above a certain FPS), but for video you absolutely need the highest write speeds you can get


Top
Profile
 Post subject: Re: go pro black edition
PostPosted: Tue Mar 26, 2013 3:11 am 
Offline
Frequent Poster

Joined: Sat May 22, 2010 3:20 am
Posts: 205
redman333 wrote:
Ive been using mine for the last couple weeks now with no probs. i did some research before i got mone though and found a lot of issues were from the larger 64gb cards so i got 2 32gb cards and i also bought the wasabi battery packs and charger. I usually change my battery and memory card at the same time. I tend to start recording and just leave it on until the battery dies. I love the camera though. It has frozen on me a couple times on startup but i just pull the battery and startup again.


I was just wondering if the other people having issues here are using 64gb cards as well.

My card has worked fine for both my Go pro and my DSLR.


Top
Profile
 Post subject: Re: go pro black edition
PostPosted: Tue Mar 26, 2013 5:30 am 
Offline
Rare Poster

Joined: Wed Feb 27, 2013 9:05 pm
Posts: 20
32gb sandisk ultra class 10 here.

I did the update manually after it not going through on the java method.

I don't think it's my card though as I only have the shutdown issue when wifi is on.


Top
Profile
 Post subject: Re: go pro black edition
PostPosted: Wed Mar 27, 2013 12:26 am 
Offline
Medium Poster

Joined: Sat Mar 28, 2009 5:29 pm
Posts: 163
i bought one yesterday but got the 32 gb card if the camera only stays on for a hour or two I don't think you can possibly use up 32 gb plus I erase my stuff after session. I called go pro and the guy on phone said I shouldn't use the 64....


Top
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic
 [ 31 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], GregK, heemskn, pecmajor, Pogibro, rocktor and 11 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group